Contactgegevens

InnerTreasure
E-mail: Info@innertreasure.nl
Tel:        +31 (0) 650286208
Kvk:        24433048
BTW:      NL 1811.70.292.B01
ABN Amro: NL96 ABNA 0408 1316 67

Uitgelicht

Tekenen

Hoe vaak heb ik niet om tekenen gevraagd. Tekenen die me aangeven welke weg te gaan.  Heel vaak kun je die tekenen krijgen zonder het te beseffen. Enkele dagen terug bezocht ik de website van een arts die tevens coach is en beeldend kunstenaar. Ik complimenteerde haar met de unieke mix van energie, feitenkennis, analytisch vermogen en creativiteit en sociale vaardigheden. Ratio versus gevoel, het lijkt in principe een gebied van tegenstrijdigheid, maar eigenlijk is het twee kanten van dezelfde medaille. Hoe fantastisch het dan ook is om deze twee te kunnen combineren in je beroep, je leven.

Ik had de mail nog niet verzonden of ik besefte dat ik het indirect ook over mezelf had. Ook mijn kracht ligt in de combinatie van ratio en gevoel. Ik ben jurist, coach en daarnaast ook schrijver. Ik ben een kunstenaar rondom het geschreven woord en bedenk bijzondere concepten om zo een liefdevolle boodschap over te brengen. Aangezien ik bezig ben met mijn site vorm te geven en de inhoud ervan te schrijven kwam dit besef precies op het juiste moment. Ik zat er al enige dagen tegenaan te hikken over hoe ik mijn diensten kon combineren en voila het werd als vanzelf aan me getoond.

Ook  vandaag overkwam me weer zon mooi moment. Aangezien ik soms nog twijfel of ik het wel als zelfstandige kan redden, heb ik mij nog één keer laten verleiden tot een sollicitatie. Deze sollicitatie ging via een werving en selectiebureau en daar was ik op intake gesprek. Gedurende het gesprek voelde ik me goed maar toch ook niet. Naarmate het gesprek vorderde en de functie en mijn motivatie aan de orde kwam kreeg ik het steeds benauwder. Ik voelde me ongemakkelijk en begon zelfs te zweten. Op dat moment begreep ik niet waarom, ik dacht misschien zijn het de zenuwen.                             
        
Toen echter het gesprek uiteindelijk overging naar mijn boeken en spiritualiteit en hoe dit vorm geeft aan mijn leven, veranderde alles. Ik werd weer kalm, rustig, kreeg weer zelfvertrouwen. Ik ging rustiger praten, meer overtuigd en voelde zelf ook de kracht erachter. Ik voelde het zelf toen ik vertelde wat het voor mij betekent. De balans, de innerlijke rust, het meebewegen, het vertrouwen en bovenal het geaard zijn en het leven vanuit je hart. De woorden brachten me terug maar de kern, leven vanuit je kracht, in balans en dicht bij jezelf blijven. Blijkbaar deed ik dat niet door te gaan solliciteren en toen ik dat weer los liet en ging praten over dat wat mij gelukkig maakt, reageerde mijn lichaam daar direct op. Dit was wederom een teken voor mij welke weg te gaan.      

Toen aan het eind de dame in kwestie nog tips gaf over hoe het aan te pakken als ik voor mezelf als jurist zou beginnen wist ik het helemaal. Ook dit was een teken. En waar ik eerst twijfelde over de aanpak en inhoud voor mijn site, ben ik nu een stuk verder zonder enige moeite en zonder dat ik er bewust mee bezig was.

Innertreasure

Reacties van klanten

''Ik heb dit boek met heel veel plezier gelezen en raad iedereen, die zijn leven eens serieus onder de loep wil nemen, aan het te lezen. Het is alsof je in de spiegel kijkt en jezelf eindelijk eens, zonder omhaal, recht in de ogen kijkt. Aan de hand van vele praktijkvoorbeelden en......''