Contactgegevens

InnerTreasure
E-mail: Info@innertreasure.nl
Tel:        +31 (0) 650286208
Kvk:        24433048
BTW:      NL 1811.70.292.B01
ABN Amro: NL96 ABNA 0408 1316 67

Uitgelicht

Persoonlijk welzijn en gelukkig leven

Wil je werken aan je persoonlijk welzijn? Wil je weten hoe je echt gelukkig en tevreden kunt leven?

Bestel nu direct het boek ‘Heimwee in je hart’!

De belangrijkste maatstaf voor hoe het echt met ons gaat is ons persoonlijk welzijn. Als je in balans bent, gelukkig, gezond en je hebt een fijn sociaal leven en leuk werk dan spreken we vaak van een hoog persoonlijk welzijn.

Werken aan je persoonlijk welzijn is dus een holistisch proces. Je moet jezelf voeden en stimuleren op zowel fysiek, mentaal, emotioneel, maar ook spiritueel niveau. Een laag persoonlijk welzijnsgevoel uit zich vaak als eerste in gezondheidsklachten. Je voelt je niet 100% fit. Je bent misschien vaak ziek en ziet mogelijk op tegen elke dag. Daarnaast kunnen zich ook emotionele en mentale problemen zich voordoen, zoals stemmingswisselingen, angsten, onzekerheid, en in een ergste vorm zelfs depressies. Ook je connectie met jezelf, wie je bent en wat je echt wilt, is vaak verstoord. Vaak hangen de klachten met elkaar samen. Dikwijls ervaar je niet alleen innerlijk, maar ook in je praktische leven problemen, bijvoorbeeld op werk of in relaties. Dit alles zorgt ervoor dat je niet tevreden en gelukkig bent.

De belangrijkste vraag is: wil je voor altijd deze situaties en gevoelens achter je laten? Wil je je eindelijk je echt goed voelen, gezond, gelukkig en vooral intens tevreden? Als je antwoord volmondig ja is, bestel dan het boek ‘Heimwee in je hart’.

Wat biedt ‘Heimwee in je hart’
Het belangrijkste voor persoonlijk welzijn is dat je gaat luisteren naar jezelf, naar je hart en je gevoel. Er zijn vele zelfhulpboeken op het gebied van persoonlijk welzijn. Ze zijn gebaseerd op stappenplannen, dagelijkse affirmaties en verplichte oefeningen. Echter zij vergeten waar het echt om gaat. Als je echt wilt werken aan je persoonlijk welzijn dan moet je bewust worden van wie je bent, wat je passies zijn en waar je kracht ligt. Door goed te luisteren naar jezelf kun je leren welke voeding je op welk niveau nodig hebt. Dan kun je vanuit een diep contact met jezelf precies datgene doen waardoor jij je goed voelt.

De unieke kracht van Heimwee in je hart is dat het gaat over leven vanuit je hart. Het gaat over leven vanuit het contact met jezelf, je gevoel, en je daardoor laten leiden. Door zelfinzicht en zelfbewustzijn kun je dat wat je schaadt in je leven loslaten. En dat wat jouw voedt zal ook duidelijk worden. Aangezien dit voor iedereen anders is, moet je dus eerst het contact met jezelf herstellen. Alleen dan kun je datgene voeden en stimuleren wat aan jouw persoonlijk welzijn bijdraagt.

Heel simpel en heel effectief
Je hebt dus nu de kans door het lezen van dit boek om weer in contact te komen met jezelf, met je gevoel. Indien je bewust in het leven staat, stevig geaard en vanuit zelfinzicht je leven leidt, dan kan liefde en geluk in je leven gaan stromen. Simpelweg omdat je al het andere herkent als zijnde schadelijk en dus negeert of verwijdert uit je leven nog voor het je kwaad kan doen. Je zal duidelijker gaan aanvoelen wat goed is voor je en wat niet, en daardoor kun je eindelijk jouw unieke levenspad gaan bewandelen en echt intens levensgeluk gaan ervaren.
 
Heimwee in je hart gaat over leven vanuit je hart. Het gaat over bewust in het leven staan, zelfverzekerd en vol zelfvertrouwen. Als je leeft vanuit het contact met jezelf, dan kun je leven vanuit je kracht, vanuit liefde en balans. En vooral zul je jouw leven gaan benaderen als een holistisch proces, met inzicht en bewondering voor jouw lichaam en jouw leven. Door te leren luisteren naar je gevoel, door inzicht te krijgen in het waarom van je emoties, gedachten en beperkingen, door de wijsheid van je lichaam te volgen, alleen daardoor kun echt aan jouw persoonlijk welzijn werken. En de gevolgen zullen groots en fantastisch zijn!

Dus bestel vandaag nog het boek ‘Heimwee in je hart’!

Innertreasure

Reacties van klanten

''Ik heb dit boek met heel veel plezier gelezen en raad iedereen, die zijn leven eens serieus onder de loep wil nemen, aan het te lezen. Het is alsof je in de spiegel kijkt en jezelf eindelijk eens, zonder omhaal, recht in de ogen kijkt. Aan de hand van vele praktijkvoorbeelden en......''