Contactgegevens

InnerTreasure
E-mail: Info@innertreasure.nl
Tel:        +31 (0) 650286208
Kvk:        24433048
BTW:      NL 1811.70.292.B01
ABN Amro: NL96 ABNA 0408 1316 67

Uitgelicht

Geluk

Altijd al willen weten hoe geluk als een altijd aanwezig gevoel in je leven kan zijn? Wil je weten wat je moet doen of juist niet moet doen voor intens levensgeluk?

Bestel nu direct het boek ‘Heimwee in je hart’!


Geluk is een staat van bewustzijn waarbij je vanuit innerlijke rust, balans en liefde, vanuit een niets moeten, optimaal geniet van alles dat het leven biedt. Het is een staat van opperste tevredenheid en dankbaarheid.

Geluk is een liefdevolle staat van zuiver bewustzijn. Bewust van jezelf, van het leven en van de onvoorwaardelijke liefde om je heen. Dat is geluk en dat kun je altijd ervaren. Als je niet leeft vanuit deze pure staat van bewustzijn, ben je eigenlijk nooit echt gelukkig. Wellicht ervaar je soms oppervlakkige geluksmomenten, maar echt raken doet het je niet. Je voelt nooit de diepe tevredenheid en dankbaarheid voor je leven. En alles wat je doet of probeert, het is het altijd net niet. Je ervaart vaak innerlijke onrust en onbalans en mogelijk andere beperkingen of wellicht ziekte.

De belangrijkste vraag is: wil je voorgoed afrekenen met deze situaties en gevoelens? Wil je je altijd gelukkig en tevreden voelen? Als je antwoord volmondig ja is, bestel dan het boek ‘Heimwee in je hart’.

Wat biedt ‘Heimwee in je hart’

Het sleutelwoord voor echt geluk is bewustzijn. Bewust van jezelf, van de onvoorwaardelijke liefde van het leven en van de kracht in jezelf. Er zijn vele zelfhulpboeken op het gebied van geluk. Ze zijn gebaseerd op stappenplannen, psychologische mind-trainingen en ingewikkelde oefeningen. Echter zij vergeten waar het echt om gaat. Als je echt geluk wilt ervaren, dan moet je leven vanuit een zuivere staat van bewustzijn, in balans en vanuit liefde en innerlijke rust.

De unieke kracht van Heimwee in je hart is dat het gaat over bewustzijn, leven vanuit je hart en vooral onvoorwaardelijke liefde. Deze drie elementen zijn essentieel om gelukkig te worden, te zijn en vooral te blijven. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze komen voort uit en zijn één met pure energie. En als die er eenmaal is, dan is een plus een geen twee meer maar drie. Dan ervaar je niet alleen geluk, je bent dan geluk.

Heel simpel en heel effectief
Je hebt dus nu de kans door slechts het lezen van dit boek om in contact te komen met een diepe staat van bewustzijn die voortkomt uit onvoorwaardelijke liefde. Deze liefde vind je ook in je hart en daarom is de weg naar deze staat van bewustzijn, van intens geluk, de weg die begint bij leven vanuit je hart. Door te gaan leven vanuit je hart kun je inzicht in jezelf krijgen, bewust van jezelf en het leven worden en vooral jezelf vrij maken van alles dat je belemmert. Je kunt weer in balans komen en vanuit innerlijke rust en liefde het leven echt ervaren zoals het bedoeld is. Heel praktisch, heel simpel en heel effectief.

Heimwee in je hart gaat over de meest krachtige energie. Namelijk de altijd aanwezige onvoorwaardelijke liefde die overal is. Door deze liefde weer in jezelf te laten stromen, kun je deze energie weer laten stromen in heel je leven. Door weer te gaan leven vanuit je hart kun je deze pure zuivere liefdevolle energie weer de ruimte geven in jezelf en in je leven en innerlijk vrij zijn. En vanuit deze staat van vrij-zijn, van balans en zuiver bewustzijn kun je in geluk en liefde leven. En dan kun je het beste uit jezelf en het leven halen en intens levensgeluk ervaren. En de gevolgen zullen groots en fantastisch zijn!

Dus bestel vandaag nog het boek ‘Heimwee in je hart’!

Innertreasure

Reacties van klanten

''Ik heb dit boek met heel veel plezier gelezen en raad iedereen, die zijn leven eens serieus onder de loep wil nemen, aan het te lezen. Het is alsof je in de spiegel kijkt en jezelf eindelijk eens, zonder omhaal, recht in de ogen kijkt. Aan de hand van vele praktijkvoorbeelden en......''